Är de här japanska knivarna det som äntligen får dig att bjuda hem henne på middag?



När man har dejt varannan helg hemma i sin studio på 450 kvadratmeter i New York (som jag) är en kökskniv mer än ett köksredskap. Den är ett uttalande. Den säger mycket om ens attityd. Oavsett om det är en dejt för en enda kväll eller om det handlar om ett långvarigt förhållande lägger de garanterat märke till det främsta redskapet du använder i köket.

Jag tror egentligen detta stämmer in på varenda man, inte enbart de som är singlar. Just det här redskapet – den blygsamma kökskniven – är pricken över i:et för din manliga image, särskilt i köket.

Och japanerna har förstått det här. Faktum är att din image som manlig man, särskilt i köket, är precis vad Huusk vill stödja. Det samurajinspirerade varumärket erbjuder en skräddarsydd kockkniv som ger varje enskild man möjlighet att bli en toppkock.

Samurajstandard för köksknivar: kvalitet, hållbarhet och individualism.


Så när jag fick chansen att byta ut min eländiga gamla kökskniv mot en Huusk nappade jag direkt.

Japanska, samurajinspirerade kockknivar.

Utöver det där med "en riktig mans kockkniv" har dessa samurajinspirerade kockknivar en annan överlägsenhet gentemot konkurrenterna: Huusk-knivarna är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet med hjälp av tekniker som inspirerats av traditionella smidesmetoder som har använts i århundraden för att smida samurajkatanas. Detta tillvägagångssätt ger extra vassa knivar som tjänar sina ägare i många år framöver.

En vass kniv, särskilt en kniv från samurajkulturen, är ett precisionsverktyg. Den kanske ser farlig ut, men i händerna på en skicklig man är den faktiskt mycket säkrare än vanliga knivar. Du behöver inte använda någon styrka för den skär enkelt de allra tunnaste skivor. Det är den sortens kniv som får dig att glömma allt som heter mosade tomater och skärsår på fingrarna - på dina, eller ännu värre, din partners.

Bli mästerkock, även om du inte lagar mat

Detta är min historia: Jag lagar inte mycket mat. I själva verket äter jag mestadels halvfabrikat helt enkelt för att jag inte har tid att laga mat dagligen. Dessutom tycker jag inte det är kul att laga mat ensam. Jag kan göra det någon enstaka gång tillsammans med någon annan – och vid de tillfällena kommer Huusk väl till pass.

Att ha rätt redskap för jobbet gör all skillnad i världen. Huusk kniv har ett bekvämt grepp med ett blad som är svängt enligt gamla samurajtraditioner. Detta gör den otroligt bekväm och effektiv. Tack vare det vassa knivbladet går det avsevärt mycket snabbare att laga maten, vilket ger dig mer tid över till din dejt som kommit på middag. Med Huusk blir matlagningen löjligt enkel!

Påverkar smakupplevelsen

Detta är precis vad du behöver för att tillreda den perfekta måltiden, eftersom matens utseende är viktigare än gommen för vår smakupplevelse. I själva verket kan den fysiska lockelsen under matlagningen öka hur nöjd man är med sin måltid med så mycket som 62 %. Din partner kommer tacka dig för det.

Men om jag inte kan laga mat då, undrar du, vad gör jag då? Vill du veta mitt hemliga tips? Det är enkelt, beställ maten i förväg och få den hemlevererad precis innan din dejt kommer. Det spelar ingen roll om du har lagat maten själv. Hon kommer definitivt tro att du gjort det eftersom hon kan se Huusk-kniven som finns väl synlig i köket. Kvinnor vet att bara en äkta kock som älskar matlagning använder en sådan kniv.

En konversationsstartare. Ett tecken på din personlighet. Det är vad Huusk är.

Ett redskap för en riktig man

Det är dags att sluta tämja männen i köket. Det är dags för en uppgradering - inte bara för vår manlighet utan också för vår livskvalitet och vår självkänsla. Huusk knivar liknar jaktredskap. De är stryktåliga, handgjorda, kraftfulla och vassa. Om du ser en sådan kniv hemma hos en man säger det mycket om honom. Som till exempel: "Den här killen skulle överleva ensam ute i vildmarken enbart med hjälp av sin smarthet och sin kniv. Han vet vad han gör och han är verkligen en riktig man.”

Inga fler slöa knivar

Varenda kniv jag använt tidigare har varit av dålig kvalitet. De rostade och blev snabbt slöa, och de var obekväma och fungerade inte. Med dem blev jag aldrig någon riktig man. Men före Huusk hade man inte val eftersom högkvalitativa köksknivar oftast kostade en förmögenhet.

Nu erbjuder Huusk hög kvalitet till ett lågt pris. Den är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, inte olikt det som användes i samurajkatanas för århundraden sedan. Den här kvaliteten gör Huusk extra vass. Precis som en katana tjänade sin samuraj under en hel livstid kan Huusk tjäna dig i många år framöver.

5 egenskaper som gör dig till en mästare i köket:

Ergonomisk design: Huusk kockknivar är utformade för att ge perfekt grepp. Hålet på bladet ger extra utrymme för fingrarna. Det svängda handtaget och bladet innebär en perfekt balans som gör greppet starkt och skärningen enkel.

Extra vassa, utformade som samurajsvärd: Huusk knivar tillverkas enligt samma teknik som gamla japanska smeder använde när de tillverkade katanas för de mytomspunna samurajkrigarna. Tack vare den här tekniken får man fram knivblad för precisionsskärning. De blir inte slöa (eller snarare, de blir slöa så långsamt att du aldrig märker det) och kan användas för att skära de allra tunnaste skivor.

Säkrare: Vanliga köksknivar är ofta slöa, men att de är slöa innebär inte att de är säkra. Det är faktiskt lättare att slinta med en slö kniv eftersom du måste använda mer kraft för att skära. En extra vass Huusk-kniv är otroligt säker i händerna på en äkta kock.

En mästares redskap: Vanliga köksknivar kan användas av vem som helst. Huusk knivar är köksredskapet som ser ut att användas av den som behärskar sitt hantverk, en sann mästerkock.

Symbol för tuff personlighet och självsäkerhet: Huusk knivar visar att du lagar mat regelbundet (annars skulle du inte äga en specialgjord kniv) och att du bara använder de mest exakta och perfekta redskapen när du utför jobbet. De visar att du är individualistisk, värdesätter traditionellt hantverk, kan ta hand om dig själv och andra - du är inte en hunsad man utan en jägare, en härskare i den moderna världen.

ENDAST IDAG
Vi har säkrat ett särskilt :70 % OFF erbjudande för våra läsare!

Klicka här för att köpa Huusk japanska kockknivar med 70 % RABATT ➢
Kontrollera tillgänglighet